ISTORIJA CIVILIZACIJE 1 - 12

Vil Djurant

Cena: 19800.00 din.

Izdavač: NARODNA KNJIGA

Godina izdanja: 1995

Jezik srpski
Pismo ćirilica
Broj strana
ISBN
Težina
Edicija
Grad Beograd
Povez tvrdi sa zaštitnim omotom
Format 190 x 245 mm
Tiraž
Prevodilac
Ilustracija

Kao novo


OBJAŠNJENJE:

Kao novo – Nekorišćena knjiga ili knjiga bez ikakvih nedostataka i oštećenja.

Veoma dobro – Knjiga sa neznatnim tragovima starosti ili korišćenja, ali kompletna i kompaktna, bez presavijenih listova i pisanja po njima. Moguć potpis ili posveta.

Dobro – Knjiga sa očiglednim tragovima starosti ili korišćenja, sa neznatnim oštećenjima poveza i listova, delimično ispisana ili sa podvlačenim tekstom, ali kompletna.

Prihvatljivo – Knjiga bez nedostajućih strana, ali sa izrazitim tragovima starosti ili korišćenja. Sva karakteristična oštećenja navedena su u odeljku „Napomena“.

Knjige numerisane brojevima 1-9 su rađene u jednoj opremi a jedanaesta i dvanaesta u drugoj i od strane drugog izdavača. Tako da, iako fizički nedostaje knjiga br. 10 tesktovi su kompletni jer je u pitanju drugačije raspoređivanje po njigama - u prvom slučaju imamo knjige 4/1 i 4/2 dok je u drugom postojala samo jedna četvorka ali i desetka. Dakle - komplet je potpuno celovit, samo se brojevi ne slažu pošto su spojena dva različita izdanja.

Komplet sadrži sledeće naslove: ISTOČNE CIVILIZACIJE, ŽIVOT GRČKE, CEZAR I HRIST, DOBA VERE 1-2, RENESANSA, REFORMACIJA, POČETAK DOBA RAZUMA, DOBA LUJA XIV, DOBA VOLTERA, RUSO I REVOLUCIJA, NAPOLEONOVO DOBA.